Planovi radova na plantaži za proljeće 2016

Planovi radova na plantaži za proljeće 2016

Krajem veljače su definirani novi ciljevi koji će zahtijevati određene radove na plantaži.

U trenutku kada dođe kontinuirano lijepo vrijeme krećemo sa širenjem nasada aronije te podizanjem nasada šumske jagode. Podizanjem nasad Aronije ostvariti ćemo veću konkurentnost te količinama se pokušati učvrstiti na inozemnom tržištu. U planu su također i novi proizvodi koji će sadržavati ovu moćnu bobicu u svom sastavu.

Odlučili smo se za eksperimentalnu sadnju šumske jagode za koju imamo planirani asortiman proizvoda. Ove godine plod će biti plasiran na tržište kao svježi, a jedan dio će biti ostavljen za proizvodnju pilot proizvoda koje ćemo predstaviti našim kupcima. Ukoliko se ovaj program pokaže interesantnim imamo u planu povećanje proizvodnje.

Nakon ovih zahvata slijedi najveći projekt u ovoj godini, a to je izgradnja sustava za navodnjavanje, koji smo već predstavili preko naše WEB stranice.

 

ČUVAJ PRIRODU!

 

Kontaktirajte nas

Slažem se da se moji podaci pohrane, i povremeno koriste u svrhu slanja newslettera i drugih promo e-mailova. Razumijem da se na vlastiti zahtjev u svakom trenutku mogu odjaviti s e-mail liste, zatražiti pristup svojim podacima, te ih po želji urediti ili trajno ukloniti iz vaše baze podataka. (označiti kvadratić)