O nama

Nekoliko riječi o nama

U Mikleušu, nošeni vlastitom ambicijom, da želimo napraviti nešto dobro za prirodu, za sebe i za sve ljude oko sebe odlučili smo se za organski uzgoj hrane.

Neobradive površine koje su bile biološki devastirane od 1991. smo uz puno rada, znanja i vremena pretvorili u obradive te 2011. zasadili prvi nasad Aronije.

Najviše vremena, snage i znanja usmjeravamo u uzgoj Aronije i Borovnice te možemo slobodno reći da smo se specijalizirali za te dvije kulture.

Svemu ovome što danas imamo prethodilo je puno rada, učenja i vremena kako bi danas bili tek na početku onoga što želimo postati. U tom postajanju želimo najviše pažnje posvetiti očuvanju prirode, održavanju naših nasada te kvaliteti naših proizvoda.

Kroz ovaj web želimo promovirati ekološku poljoprivredu, hrvatsko selo, hrvatskog seljaka i hrvatski proizvod.

Isto tako kako se naši proizvodi pozicioniraju na tržištu imamo potrebu približiti Vam i ono što se nalazi iza naše etikete. Također posjetom ovog weba postajete dio nas, kontaktirajte nas, dajte nam savjet, kritiku (pozitivnu ili negativnu) pitajte što god, za sve Vam BOGADI TEAM stoji na raspolaganju.

Boris Bogadi