PROCES PROIZVODNJE EKO PROIZVODA ARBOFIT

Eko Aronija Prah je izrazito sitne granulacije dobiven od dehidriranih bobica Aronije.
Napominjemo kako se u procesu prerade pazilo da bi se sačuvale sve čestice proizvoda te temperatura obrade sirovine nije prelazila 35 stupnjeva celzijusa.
Mljevenje u prah niske vlage, sitne granulacije, a velike brzine kretanja čestica u ograničenom prostoru izuzetno je eksplozivno te se za tu vrste prerade mora koristiti mlin specijalne protueksplozivne izvedbe.
U procesu proizvodnje ne koriste se niti se dodaju druge sirovine, arome, zaslađivači bilo koje skupine, bojila, konzervansi, pojačivači okusa i slično.
Proizvodni prostor, kao i strojevi za preradu čiste se i dezinficiraju u skladu s HACCP radnim uputama za čišćenje.

NAMJENA I NAČIN UPORABE EKO PROIZVODA ARBOFIT

Proizvod je namjenjen svim dobnim skupinama, djeci, trudnicama, veganima, sportašima, rekreativcima, svima onima koji svoje tijelo žele osnažiti jednim od najjačih prirodnih antioksidansa. Ovim praktičnim i doziranim načinom pakiranja jednog snažnog superfood proizvoda željeli smo proizvod približiti svima kako bi ga koristili u redovnoj prehrani.
U jednoj vrečici se nalazi 10 grama izuzetno snažnog antioksidansa kojim možete začiniti svoje musle, shake, čaj, med, jogurt, kefir, čokolino, ali u ovo predblagdansko vrijeme može koristiti i kao izuzetno hranjivo bojilo u Vašim prigodnim kolačima.

PROBAJ PRAH !
Čuvaj prirodu !

Kontaktirajte nas