BOGADI BIO ARBO

ARBO proizvodi su od ekološki kvalitetno uzgojene sirovine te su prerađeni u eko certificiranoj proizvodnji koja je po HACCP i ISO standardima.

Pri preradi se najviše pažnje posvećuje da se iz sirovine koju koristimo izvuče ono najbolje, niti jedan nas proizvod ne sadrži umjetna bojila, dodane šećere i vodu.

Trenutno smo kompletirali samo dio asortimana međutim radimo na tome da napravimo kvalitetne proizvode u sva tri ARBO programa, VITA, FIT, CARE. Svi proizvodi iz ARBO koncepta su ekološki certificirani.

  • ARBOVITA(matični sok od Aronije). Dobiven je od ekološki uzgojenih bobica s naše plantaže. Matični sok od Aronije bez dodatak rađen je s najsuvremenijom tehnologijom. Suvremena tehnologija korištena je iz tog razloga što nam omogućuje da sačuvamo ono najbolje od Aronije u našem proizvodu. Sok se zagrijava do određene temperature pasterizacije te se puni u specijalno dizajniranu, prethodno steriliziranu, staklenu ambalažu koja se hermetički zatvara. Ovaj proces osigurava svježinu i dugotrajnost finalnog proizvoda. Ambalaža je također s pažnjom birana iz razloga što je jednostavna i elegantna staklena ambalaža vrlo funkcionalna jer štiti i čuva finalni proizvod te je prihvatljiva za okoliš.
  • ARBOFIT - ova grupa proizvoda sadržava proizvode poput praha (aronija, konoplja) , fit snack (kombinacija sušenog voća, borovnice, aronije, šumske jagode), musle (kombinacija borovnice /jagode i zobenih pahuljica)
  • ARBOCARE - eko kozmetika kao što je labelo od borovnice i lista šumske jagode te melem od aronije.